Augustus 2011

Zevenbergen ,augustus 2011.Sponsoring:

Afgelopen half jaar zijn er weer diversen mensen actief geweest om onze stichting een warm hart toe te dragen.
Op allerlei manieren werd er voor ons geld ingezameld.
Fietstochten  door o.a  ‘t lopend vuurtje en Immanuel parochie , een fietstoertocht door de wielervereniging De Moraal i.s.m. A.A.Z.  adviesgroep , een motortocht i.s.m. PSM Motoren en een  spontane actie van een mevrouw via een boekenmarkt.
We mochten ook een mooie donatie ontvangen n.a.v .een 40 jarig huwelijksfeest.

Zo zie je dat ieder op zijn manier een leuke bijdrage kan leveren,zodat wij weer wensen kunnen vervullen .

Wensen:

Afgelopen maanden hebben we weer verschillende wensen waar kunnen maken.

Mevr.Eekhout  uit Zevenbergen werd  verrast met een weekendje Hilversum waar ze  een dinershow bezocht . Samen met haar man heeft ze hiervan genoten en zo even alle zorgen rondom haar ziek zijn kunnen vergeten.
De organisatie van de dinershow heeft haar nog eens extra in de bloemetjes gezet.

Mevr.Magielse uit Klundert  is naar een optreden van Andre Rieu geweest.
De stichting Ambulance zorgde ervoor dat ze per ambulance vervoerd kon worden.
Samen met haar man en haar zus, die deze wensaanvraag had geregeld ,heeft ze genoten van deze verrassing en kan hier met veel plezier aan terugdenken.

Dhr.Bouman uit Zevenbergen heeft samen met zijn vrouw een bezoek gebracht aan het Dolfinarium in Harderwijk.
Zijn wens was om met dolfijnen te zwemmen,maar dat is in Nederland niet mogelijk.
Er was wel een mogelijkheid om met een bootje en een trainer de dolfijnen te aaien en dit vond hij een goed alternatief.
Samen met een bestuurslid zijn ze daar naar toe  geweest en hebben de dag gezellig afgesloten met een etentje.
We hebben nog enkele wensaanvragen waar op dit moment druk aan wordt gewerkt

Met dank aan onze sponsors en iedereen die op welke manier dan ook ons ondersteunen !!!