Augustus 2010

Zevenbergen, augustus 2010

Het is nu inmiddels 3 maanden geleden dat de Stichting Wensdroom Moerdijk is gestart.
Er kwamen verschillende wens aanvragen binnen die we met het stichtingsbestuur nauwkeurig hebben bekeken.

Inmiddels zijn we met het vervullen van een wens al ver gevorderd en hopen deze in september te kunnen realiseren.

Ondertussen zitten de sponsoren ook niet stil en we hebben op allerlei manieren al hele mooie bijdragen ontvangen.
Zo ontvingen we van een 60 jarige al zijn verjaardagscenten en kwam een groep mannen spontaan op het idee om n.a.v. Tien 25 jaar ( jubileum dansschool ) een kalender te maken waarvan de opbrengst ook naar onze Stichting ging.
Ook werd er door een familie n.a.v. een overlijden een collecte gehouden in de kerk wat ten goede kwam aan onze Stichting.
We zijn ook door verschillende mensen benaderd die ons praktische hulp willen bieden, daar waar nodig is. Ook hier zijn we erg blij mee.

Via deze nieuwsbrief willen wij iedereen op de hoogte houden wat er zoal gebeurt.

Zodra er een wens wordt vervuld zullen we, als de persoon in kwestie hier mee akkoord gaat, een uitgebreid verslag van doen.

Met dank aan alle sponsoren !!!